Dette er tekstversionen af Psykiatri- og socialdirektøren stopper
Klik her for at komme til den grafiske version af Psykiatri- og socialdirektøren stopper

Forside - Læs op - Sitemap


Psykiatri- og socialdirektøren stopper


Agnete Philipsen har meddelt, at hun fratræder sin stilling som psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark ved årsskiftet for at gå på pension.

Agnete Philipsen, 61 år, har besluttet, at tiden er inde til at geare ned og stoppe i sit krævende job som dobbeltdirekør.

Psykiatri- og socialdirektøren har meddelt, at hun fastholder en tidligere beslutning om at stoppe i regionen ved udgangen af 2011.

Stillingen som Psykiatri- og socialdirektør er ved at blive opslået. Direktionen forventer, at den kan besættes inden 1. december med tiltrædelse 1. januar 2012 eller efter aftale.

Fakta om Agnete Philipsen

Agnete Philipsen har bygget sin lederkarriere oven på sin oprindelige uddannelse som sygeplejerske. Hun var psykiatridirektør i Sønderjyllands Amt frem til kommunalreformen.

Agnete Philipsen har været en del af Region Syddanmark fra starten 1. januar 2007. Først som psykiatrichef i Center Midt, fra slutningen af 2007 som psykiatridirktør.

2 år senere fik Agnete Philipsen også det sociale område under sig. Fra 2010 har hun desuden haft sæde i den nye direktion på tre, som udgør regionens øverste administrative ledelse.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk