Dette er tekstversionen af Presseinvitation: Indvielse af Lokalpsykiatri Odense
Klik her for at komme til den grafiske version af Presseinvitation: Indvielse af Lokalpsykiatri Odense
Presseinvitation: Indvielse af Lokalpsykiatri Odense


Gennem de seneste år har Psykiatrien i Region Syddanmark åbnet lokalpsykiatrier i de fleste større byer i regionen. Og nu fejrer vi færdiggørelsen af endnu én – Lokalpsykiatri Odense, som vi nu indvier.

Det sker onsdag d. 30. kl 15-16. Arrangementet finder sted på adressen Toldbodhusevej 4 i Odense.

Der vil være taler ved regionsrådsformand Stephanie Lose (V), medlem af Patient- og pårørenderådet, Sara Jacobsen m.fl.

PROGRAM

Pressen er velkommen.

Fakta om Lokalpsykiatri Odense

Psykiatrien i Region Syddanmark samler med Lokalpsykiatri Odense flere ambulante regionale funktioner.  Lokalpsykiatri Odense er nu Region Syddanmarks største lokalpsykiatri på 5.190 kvadratmeter.

Huset rummer ambulant behandling af alle psykiatriske lidelser for voksne over 20 år.

Lokalpsykiatri Odense er placeret tæt på havnefronten i Odense på adressen Toldbodhusevej 4. i et fire etager højt byggeri udformet i en vifte med tre arme, der indeholder husets funktioner.

I det nye hus har psykiatrien ud over Afdeling for Traume og Torturoverlevere samlet 12 ambulante teams, som tidligere var spredt på fire matrikler i Odense.

Og medarbejderne kan nu arbejde tættere sammen på tværs af funktionerne og dermed give borgerne mere sammenhængende behandlingsforløb.

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S er totalentreprenør på byggeriet, og har arbejdet sammen med KPF Arkitekter og Rambøll om projektet.

Lokalpsykiatri Odense er den 12. lokalpsykiatri i Region Syddanmark. Og som planlagt stod bygningen klar i februar 2018 og indflytningen har fundet sted i løbet af foråret.

Første spadestik blev taget 12. september 2016, og det er lykkedes at overholde byggeriets tidsplan såvel som anlægsbevillingen på 76 millioner kroner.

Yderligere oplysninger

Ledende overlæge Psykiatrisk Afdeling Odense, Sonja Rasmussen: 99 44 89 02

Afdelingsleder Afdeling for Traume og Torturoverlevere, Ulla Wernberg Møller: 29 13 16 17

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk