Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 1. juli 2020
Regler for besøg lempes
Pårørende kan fra 2. juli 2020 frit komme på besøg i sygehusets afdelinger.


Udsendt 11. juni 2020
Hvad er vigtigt for dig?
Den 9. juni var det den årlige 'Vigtigt-for-dig'-dag, hvor vi spørger patienter og pårørende om, hvad der er vigtigt i kontakten med Psykiatrien i Region Syddanmark.


Udsendt 9. juni 2020
Sten Kock-Hansen er ny leder af administrationen i psykiatrien
Udviklingsorienteret administrationschef, skal stå i spidsen for den administrative funktion i Psykiatrien i Region Syddanmark, som han kender godt gennem sit arbejde i regionen.


Udsendt 8. juni 2020
Direkte linje til sygehusledelsen
I anledning af den årlige ’Vigtigt-for-dig’-dag den 9. juni har patienter og pårørende mulighed for at ringe ind og få en snak med sygehusledelsen.


Udsendt 14. april 2020
Ny konstitueret ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg
Lilli Sørensen tiltræder den 15. april på den psykiatriske afdeling i Svendborg, hvor hun det kommende år er konstitueret ledende overlæge. En opgave hun går ind til med glæde, ydmyghed og nysgerrighed.


Udsendt
CORONA: Psykiatrien i Region Syddanmark oplever en tredobling af video- og telefonkonsultationer i løbet af to uger
Anvendelse af video- og telefonkonsultationer er gået fra at være en mulighed til at blive en nødvendighed i løbet af de seneste uger med corona epidemiens spredning i Danmark.


Udsendt
Psykiatriske patienter bliver ikke glemt i den nuværende sundhedskrise
Psykiatrien i Region Syddanmark fastholder aktivitetsniveauet i forhold til udredning og ambulant behandling. En voksende andel af ambulatoriebesøg er allerede nu omlagt til videokonsultationer for at undgå overførsel af smitte.


Udsendt
Opfordring til pårørende: Minimer jeres besøg på hospitalerne
Region Syddanmark og de øvrige regionerne anbefaler nu, at pårørende til patienter på sygehusene minimerer deres besøg. Det sker for at mindske risikoen for Corona-smitte af patienter og personale på landets sygehuse.


Udsendt
Peers skal hjælpe patienter i job og uddannelse
Flere peermedarbejdere bliver ansat til at bygge bro mellem region og kommune ved at støtte psykiatrisygehusets patienter i overgangen fra behandlingsforløb til job eller uddannelse. Midlerne til indsatsen kommer fra et satspuljeprojekt og sker i samarbejde med Esbjerg, Vejle og Fredericia Kommune.


Udsendt
Neurologiske sygdomme øger risikoen for selvmord
Mennesker med visse neurologiske sygdomme har en højere risiko for at begå selvmord. Nyt studie har undersøgt alle større neurologiske sygdomme.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt