Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Aabenraa åbnede dørene op

Torsdag den 27. april var der åbent hus på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, hvor alle blev inviteret indenfor til at blive opdateret på den nyeste forskning og behandling i psykiatrien.

 

Torsdag fandt et vellykket åbent hus-arrangement sted på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Som en del af forskningens døgn var alle inviteret indenfor på afdelingen for at blive klogere på psykiatriens verden, prøve flere behandlingsredskaber af, få en snak med en regionsrådspolitiker over en hotdog og meget mere.

Det vurderes, at 150 mennesker slog vejen forbi de flotte lokaler på afdelingen. Den lange gang var fyldt med stande fra patient- og pårørendeorganisationer, der alle fortalte gæsterne om deres arbejde og gerne gav lidt ’bom’ med på vejen videre. Der var derudover også stande fra psykiatrien, der præsenterede nyeste forskning og forskellige udviklingsprojekter.

 

Der var den 27. april 2017 åbent hus på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Der var flere stande, her er det depressionsforeningen, der fortæller om deres arbejde.I auditoriet var der hele dagen interessante oplæg, der kredsede sig om tre centrale emner: Etik i psykiatrien, inddragelsen af patienter- og pårørende og teknologiens indtog i den psykiatriske behandling.

 

I pauserne imellem gik de besøgende rundt og fik flere smagsprøver på, hvilken størrelse Psykiatrien i Region Syddanmark egentlig er. Indtrykkene kom eksempelvis ved at se de korte film i ’biografen’, afprøve beroligende værktøjer på egen krop eller ved at høre om Hjerterummet og tankerne bag.

 

Torsdag den 27. april 2017 var der åbent hus i Aabenraa, hvor alle kunne blive klogere på de mange tiltag i psykiatriens verden. Her fortælles der om tankerne bag hjerterummene i Odense og AabenraaFlere regionsrådspolitikere var mødt op til arrangementet. De stod dog for det meste ude foran indgangen i det tvivlsomme danske forårsvejr og talte med danskerne, der slog et smut forbi psykiatrisygehuset. De kunne dog varme sig på en hotdog i ny og næ fra den pølsevogn, der var stillet frem og delte gratis lækkerier ud.

 

Ved Psykiatrisk Afdeling Aabenraa var der torsdag den 27. april åbent hus. I den anledning var flere regionsrådspolitikere mødt op foran pølsevognen til en snak med gæsterne.Regionsrådspolitikerne var Andrea Terp (S), Mette Bossen Linnet (V), Simon Hempel-Jørgensen (S), Thies Mathiesen (DF) og Bente Gertz (S). 

Der var både børn, voksne og ældre til stede torsdag eftermiddag, og gæsterne virkede meget interesserede i at lære deres psykiatrisygehus bedre at kende. Takket være dem, repræsentanterne ved de forskellige stande, oplægsholderne og arrangørerne bag åbent hus-dagen blev det en vellykket eftermiddag. 
 


Siden er sidst opdateret 28-4-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring