Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Sæt dit præg på nyt psykiatrisk hospital

Som led i psykiatriplanen Fremtidens Psykiatri har regionsrådet i Region Syddanmark besluttet at bygge en ny psykiatrisk afdeling i Vejle i et offentlig-privat partnerskab. 

Afdelingen skal stå færdig i 2016, men allerede nu er der igangsat en brugerproces, hvor patienter, pårørende, sindslidende og personale inviteres til at sætte deres præg på fremtidens psykiatriske hospital. Når vi ønsker at involvere jer og de øvrige grupper, er det fordi, at I med jeres erfaring er de sande eksperter på området. Målsætningen for regionen er nemlig at sikre, at borgere med en psykisk lidelse får den bedst mulige psykiatriske behandling. Jeres ideer, fortællinger og oplevelser er nødvendige ingredienser, når vi skal gøre denne målsætning konkret i forhold til opførelsen af den nye psykiatriske enhed.

Er du sindslidende, har du været indlagt eller er du pårørende til en sindslidende, så er du én af de eksperter, vi gerne vil have bidrag fra.

Du inviteres derfor til en workshop i Vejle. Målet med workshoppen er at udvikle ideer til, hvordan patienternes oplevelse af den fremtidige psykiatriske behandling kan styrkes i positiv retning. Som deltager i workshoppen bidrager du med egne faglige og personlige kompetencer og erfaringer. Processen ledes, således at jeres forskellige input og synspunkter bygges sammen til et fælles værdifuldt resultat.

Tid og sted for workshoppen:

Ny psykiatrisk enhed i Vejle - Plads til patienten

Den 8. juni 2012, kl. 9-15.00

Spinderihallerne i Vejle

Spinderigade 11 E, 7100 Vejle

Tilmelding til workshoppen sker ved at sende en mail til:

Dorte.dalkjaer@regionsyddanmark.dk

OBS:

Der er begrænset deltagerantal, og du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelse.

Har du kun mulighed for at deltage noget af dagen, kan det tilrettelægges.

Det er i øvrigt muligt at få dækket transportudgifter, såfremt der foreligger dokumentation for udgifterne.

---

Læs mere om opførelse af den nye psykiatriske afdeling:

Pressemeddelelse om ny psykiatrisk afdeling i Vejle som OPP

Læs mere om processen indtil nu


Siden er sidst opdateret 28-11-2012Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring