Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilUdenlandske læger - nu også på vej til Kolding-Vejle

Udenlandske læger - nu også på vej til Kolding-Vejle

Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle har ladet sig inspirere af de positive erfaringer i Esbjerg, og været på udkig i udlandet for at rekruttere specialiseret udenlandsk arbejdskraft.
 

Afdelingen har i samarbejde med Work In Denmark gjort en speciel indsats i forhold til annoncering i Portugal, da afdelingen i Esbjerg havde positive erfaringer med de portugisiske ansøgere.


Esbjerg har ansat seks læger – heraf fire portugisere.

Kommer på besøg om en uge
Afdelingen i Kolding-Vejle søger to medarbejdere og har i løbet af august måned modtaget 10 ansøgninger fra speciallæger i psykiatri.
 

De har nu indkaldt fire ansøgere, som kommer herop sammen med deres ægtefæller fredag og lørdag 7.- 8. september. Det drejer sig om tre portugisere og en italiener.
Her skal de til en samtale, og de vil få en introduktion til Psykiatrien i Region Syddanmark, til det konkrete job og hvordan det er at leve og bo i landet osv.

Hvis man finder egnede kandidater blandt de fire, er forhåbningen at de kan starte til februar 2013.

Følg med på nettet
Vi følger udviklingen her på nettet – deres besøg i Vejle i næste uge, og i øvrigt også hvordan det går med de nye læger i Esbjerg. De fire af lægerne kommer til Danmark om få dage.

De sidste to følger til februar næste år - så læs med.  


Læs de første historier om de udenlandske læger i Esbjerg

Fakta
Psykiatrien i Region Syddanmark har fået hjælp til rekrutteringen fra organisationen Work in Denmark South. Når de to kandidater er fundet, vil man hjælpe de nye medarbejdere med blandt andet at få fundet en bolig.


De nye udenlandske medarbejdere vil først komme på et tre måneders intensivt sprogkursus, hvorefter der i en periode vil veksles mellem sprogundervisning og arbejde på afdelingen.
 

Der samarbejdes med Sygehus Lillebælts sprogundervisningskoordinator på den del.


Siden er sidst opdateret 2-9-2012Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring