Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilRejsegilde på udvidelse af Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Rejsegilde på udvidelse af Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Psykiatrien i Region Syddanmark samler flere børne- og ungdomspsykiatriske døgnpladser i Odense. Byggeriet er nu så langt, at vi kan holde rejsegilde:

Torsdag 28. februar 2013 kl. 14.00

Rejsegildet finder sted:

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense, Store Konference, Indgang 230, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C

Pressen er velkommen.

Lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen, Psykiatrien i Region Syddanmark, byder velkommen. Der vil være tale ved formand for regionens psykiatriudvalg Freddie H. Madsen (DF).

Fakta
Børne- og ungdomspsykiatrien i Odense skal ifølge Region Syddanmarks psykiatriplan oprustes.

Der skal fra 2014 være 22 døgnpladser mod 8 pladser i dag. Det er børnesenge, der flytter fra Kolding til Odense.

Derudover bliver aldersgrænsen i børne- og ungdomspsykiatrien hævet fra 17 år til 19 år, og patienter med spiseforstyrrelser skal, ifølge Sundhedsstyrelsens specialeplan, samles i henholdsvis Odense og Kolding/Aabenraa.

Samlet set vil der altså komme flere patienter til afdelingen, og det kræver en udvidelse og ombygning af de eksisterende forhold:

Tilbygningen består af en 1.200 kvadratmeter pavillon. Den bygges øst for (bagved) det eksisterende byggeri, og kommer til at forbinde de to fløje, der i dag indeholder dagafsnit for børn og døgnafsnit for unge.

Pavillonen skal huse ekstra døgnpladser, akutmodtagelse og ambulatorium.

Ombygningen af afdelingen og pavillonen er en midlertidig løsning - indtil Nyt OUH i 2019. Byggeriet skal sikre, at Region Syddanmark allerede nu og de næste 6 år kan efterleve psykiatriplanens anbefalinger.

Byggeriet udføres af C.P. BYG Aps.

Til- og ombygningen står klar i efteråret 2013.Yderligere oplysninger fås hos:
  • Kommunikationskonsulent Hanne Kopp, Psykiatrien i Region Syddanmark, mobil 2384 5014, hanne.kopp@psyk.regionsyddanmark.dk

Siden er sidst opdateret 27-2-2013Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring