Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Fra Odense til Australien

Når en række ph.d. studerende til efteråret tager til Australien for at overvære ISRF-konferencen (International Student Research Forum) i Australien, har Psykiatrien i Region Syddanmark en medarbejder med. 

Projektkoordinator og ph.d. studerende Erik Christiansen fra Børne- og Ungdomspsykiatri Odense er blevet udvalgt blandt alle SDU sund ph.d. studerende til at deltage  - med rejse og ophold betalt.

- Det er en stor ære – både at blive nomineret – men så sandelig også at blive udvalgt blandt de mange nominerede. Det er jeg meget glad for, og jeg glæder mig til at komme af sted, fortæller 43-årige Erik Christiansen.

Det er første gang, Danmark er inviteret med til konferencen, som holdes for 8. år i træk.

Under konferencen skal Erik Christiansen holde et oplæg om risiko for selvmordsforsøg under behandling med SSRI (Selektive serotoningenoptagshæmmere - "lykkepiller”).

Studiebesøg hos anerkendt forsker
Erik Christiansen forsker i selvmordsadfærd blandt børn og unge, og han forventer at kombinere turen med et studiebesøg på Griffith Universitet, hvor Professor Diego De Leo arbejder. Han er en højt anerkendt selvmordsforsker og har været en af entreprenørerne inden for WHO’s selvmordsforebyggende arbejde. Erik vil i den forbindelse præsentere sit arbejde og håber på at få kompetent sparring fra professoren.

Lidt om ISRF-konferencen
ISRF-konferencen havde premiere i 2006 på japansk initiativ. Siden fik den et mere internationalt præg og har været holdt hvert år - i Beijing, Tokoyo, Obama og Brisbane.

Ideen med konferencen er, at nye og kommende forskere på tværs af nationaliteter skal danne netværk og udveksle erfaringer og ideer.   

Konferencen holdes 14.-16. oktober på University of Griffith Gold Coast Campus – i den østlige del af Australien, nord fra Sydney.

SDU betaler billetten. University of Grittifh betaler ophold, aktiviteter og en stor del af forplejningen.  

 


Siden er sidst opdateret 16-5-2013Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring