Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Medarbejder i internationalt projekt

Psykolog Kim Juul Larsen fra Center for Selvmordsforebyggelse er udpeget til at deltage i et internationalt EU-projekt om depression og selvmord.

Formålet med projektet er at få mere viden om, hvilke indsatser de enkelte deltagerlande fra EU har i forhold til forebyggelse og behandling af depression samt forebyggelse af selvmord.

Samlet viden om indsatser

Kim Juul Larsen skal indgå i referencegruppen som repræsentant for Region Syddanmark, og være med til at beskrive de igangværende danske aktiviteter på området indenfor depression og selvmord – herunder skal det beskrives, hvordan man bruger e-psykiatri indenfor områderne.

 Kim Juul Larsen

Spændende at kunne bidrage
Kim Juul Larsen siger om udpegningen:

- Det bliver en spændende opgave. Psykiatrien i Region Syddanmark har flere igangværende projekter, vi kan bidrage med, og vi har gode forudsætninger for at bidrage med anbefalinger til det fremadrettede arbejde. Desuden er det en måde at styrke netværket på, både nationalt og internationalt. Så det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Kim Juul Larsen.

Mere om projektet

Det drejer sig om Sundhedsstyrelsens arbejds- og referencegruppe vedrørende Danmarks deltagelse i EU-projektet WP4: Taking evidence based action against depression, including actions to prevent suicide, herunder brug af E-health

Sundhedsstyrelsen har afgrænset opgaven til fokus på indsatser for risikogrupper, og projektet vil derfor ikke omhandle brede sundhedsfremmende indsatser (som fx hjemmebesøg til ældre med henblik på opsporing af mistrivsel).

Der skal udarbejdes en rapport over de danske forhold med anbefalinger til initiativer på området. Sundhedsstyrelsen forventes at aflevere endelig rapport til WP4 inklusiv anbefalinger i juni 2014.


Siden er sidst opdateret 5-12-2013Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring