Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilNy treårig uddannelse i psykodynamisk psykoterapi

Ny treårig uddannelse i psykodynamisk psykoterapi

Til januar 2015 har Psykiatrien i Region Syddanmark den glæde at kunne tilbyde en 3-årig uddannelse i psykodynamisk psykoterapi på specialistniveau.

Ansøgningsfristen er den 9. oktober 2014.

Formålet med uddannelsen er at udvikle kursisternes teoretiske, praktiske og personlige færdigheder indenfor udførelsen af individuel psykoanalytisk/psykodynamisk psykoterapi med en bred vifte af klienter/patienter, herunder især patienter der lider af angst, depression, personlighedsforstyrrelse og lignende.

Uddannelsen henvender sig primært til psykologer og læger. Der er plads til 16 kursister og heraf må maks. 25 % være ikke-akademisk social- og sundhedsfagligt personale med forudgående psykoterapeutisk kendskab.

Uddannelsen er udformet efter Dansk Psykolog Forenings og Dansk Psykiatrisk Selskabs krav til specialistuddannelse i psykoterapi, som opfylder kravene til egenterapi og supervision samt kravene til teoriundervisning for Dansk Psykolog Forenings Specialiseringsmodul. Ansøgningen til godkendelsen er afsendt til Dansk Psykolog Forening.

Underviserne på uddannelsen er Claus Haugaard Jacobsen, Hanne Lind og Mette Kjær Barfort.

Infofolder

Her har du mulighed for at printe informationsfolderen som indeholder praktiske oplysninger om uddannelsen.

Detaljer vedrørende uddannelsen

Du kan læse meget mere om uddannelsens sammensætning, forløb, struktur og undervisere i PDF dokumentet her.

Kontakt os

Har du faglige spørgsmål er du velkommen at kontakte Claus Haugaard på tlf: 5153 8889 eller mail@claushaugaard.dk .

Du er også velkommen til at kontakte udviklingskonsulenten Amira Saric fra Afdeling for Traume- og Torturoverlevere, Amira.Saric@rsyd.dk eller 7642 0357. 

Uddannelsen er under vedvarende udvikling. Opdateringer og ændringer vil fremgå af denne side.


Siden er sidst opdateret 5-9-2014Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring