Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilLeder til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

Leder til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

Ulla Wernberg-Møller er blandt andet kendt i psykiatrisygehuset for sin store indsats i forbindelse med etableringen af Klinisk Etisk Komite – den første af sin slags i psykiatrien i Danmark. Komiteen analyserer og rådgiver omkring aktuelle etiske dilemmaer i patientbehandlingen i tæt dialog med de kliniske afdelinger.

Ulla Wernberg-Møller

Ulla Wernberg-Møller - afdelingsleder på ATT. Foto: Dott Ovesen. Tekst: Hanne Kopp

Fortsat omstillingsproces
Ulla Wernberg-Møller har været konstitueret leder af ATT siden marts 2014.

- Det har været en spændende tid som konstitueret leder. Vi har igangsat en omfattende proces, der skal skabe ro til kerneopgaven, så vi fortsat kan give vores patienter en bedre, mere effektiv og hurtigere udredning og behandling. Vi har i perioden arbejdet med at sikre blandt andet en ny og enklere organisering af det tværfaglige samarbejde, klare mål, nedbringelse af sygefravær og vækst i afdelingens sociale kapital. Jeg er glad for, at jeg kan føre indsatserne helt i mål, siger afdelingsleder Ulla Wernberg-Møller.

- Ulla har startet en omstillingsproces, som skal sikre, at Region Syddanmarks mål i forhold til udrednings- og behandlingsret indfries. Økonomi og aktivitet skal bringes i balance samtidig med, at der skal laves indsatser i forhold til medarbejdernes trivsel. Det har hun vist gode takter omkring, så det er vi fulde af forventning til, at hun kan fortsætte og komme i mål med, siger adm. sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen.

Ulla Wernberg-Møller er cand.jur. og læser for øjeblikket en master i offentlig ledelse på Aarhus Universitet. Inden hun blev konstitueret leder for ATT var hun chefkonsulent og faglig leder for det juridiske område i Psykiatri- og Socialstaben i Vejle.

Ulla er 38 år. Hun bor i Hovedgård, nord for Horsens, sammen med sin mand og 3 døtre på 7, 11 og 13 år. I fritiden er Ulla engageret i det lokale foreningsliv og dyrker sin passion for musikken som forsanger i et band.

Om Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT)

ATT har til huse i Vejle og Odense. Afdelingen beskæftiger omkring 50 medarbejdere og er en af landets førende, når det gælder behandling af PTSD, kronisk PTSD og kompleks PTSD. Målgrupperne er flygtninge, indvandrere og danske krigsveteraner.

I de seneste år har ATT udviklet og omlagt udrednings- og behandlingsindsatsen og har i dag mentaliseringsbaseret terapi som faglig platform. Afdelingens mål er at blive godkendt som højt specialiseret funktion og kompetencecenter i 2015.


Siden er sidst opdateret 30-9-2014Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring