Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Ledende overlæge til Kolding-Vejle

Psykiatrien i Region Syddanmark har ansat Connie Thurøe Nielsen som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle pr. 1. marts 2015.

Connie Thurøe Nielsen kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge for affektive lidelser på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg og senest som specialeansvarlig overlæge for Gerontopsykiatrisk Team i Lokalpsykiatri Fredericia. Derudover har hun siden 2009 været forskningskoordinator på afdelingen i Esbjerg, hvor hun blandt andet har forsket i D-vitamins betydning ved depression. Desuden er hun vejleder ved et ph.d. projekt, hvor virkningen af antioxidanten N-acetylcystein undersøges ved bipolar lidelse.

- Connie er en dygtig og engageret medarbejder med en god og solid specialeansvarlig erfaring. Hun arbejder målrettet med forskning og evidensbaseret behandling, og hun har i Esbjerg vist, hvor betydningsfuldt det er, at forskning også foregår lokalt på en afdeling, og ikke kun på et universitet. Vi glæder os til at byde hende velkommen på afdelingen i Kolding-Vejle, siger sygeplejefaglig direktør Ole Ryttov, Psykiatrien i Region Syddanmark.

Connie Thurøe Nielsen

Connie Thurøe Nielsen  . Billede. . . .       Billede til download.

Connie Thurøe Nielsen har desuden været sparringspartner for ledelsen på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg i en periode, hvor afdelingen har været sygdomsramt, fortæller Ole Ryttov.

Spændende forandringer og nybyggeri i Vejle
Den nye ledende overlæge overtager stillingen i Kolding-Vejle efter Kirsten Støvring, der i efteråret af helbredsmæssige årsager valgte at fratræde stillingen og i stedet hellige sig arbejdet som behandlende overlæge.

- Jeg glæder mig til at være med til de forandringer, der skal foregå i de kommende år, herunder etableringen af den nye afdeling. Vi skal sammen fortsat varetage behandling for patienter med psykisk lidelse på en faglig optimal og effektiv måde. Vi skal styrke samarbejdet med medarbejderne, og vi skal inddrage såvel patienter som pårørende. Herved vil afdelingen være i stand til at tiltrække dygtige medarbejdere fremover, siger Connie Thurøe Nielsen.

Connie Thurøe Nielsen har arbejdet inden for psykiatrien siden 1994. Inden hun valgte psykiatrien som speciale, forskede hun en del i børn og ulykker til bl.a. kampagne-brug. Hendes ph.d. projekt handlede netop om børns brug af cykelhjelm.

Connie Thurøe Nielsen er 56 år og bor i Fredericia sammen med sin mand Jesper. Sammen har de to voksne døtre. Fritiden bruger hun på familie og venner, gymnastik og en række udendørs aktiviteter, herunder ture langs skov og strand.


Siden er sidst opdateret 13-2-2015Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring