Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Mød psykiatrien på åben gade

Hvis du er på gågaden i Odense lørdag 4. juni 2016, så slå et smut forbi Ove Sprogøes Plads.


Her står Psykiatrisk Afdeling Odense og Børne- og Ungdomspsykiatri Odense sammen med PIO – PsykInfo Odense - og fortæller om arbejdet med psykiatri og om det at have en psykisk sygdom.


Arrangementet er et led i Psykiatrien i Region Syddanmarks indsats for at skabe større åbenhed og dialog og for at nedbryde tabuer om psykiatriske lidelser.

Psykiatrisk Afdeling Odense har fast tradition med at gå på gaden hvert år sammen med samarbejdspartnere. Og hvert efterår holder de åbent hus på afdelingen, hvor alle kan komme ind og se dagligdagen på en psykiatrisk afdeling


Alle kan stille spørgsmål
Det er 5. år i træk, at Psykiatrisk Afdeling Odense og samarbejdspartnere rykker ud på gågaden.
Børne- og Ungdomspsykiatri Odense er med for 3. år i træk, så det er en samlet psykiatri, der går på gaden. De to afdelinger samarbejder i forvejen en del i det daglige, fx når patienter overgår fra børne- og ungdomspsykiatri til voksenpsykiatri, og hvor vigtig viden skal overleveres.


Du kan møde psykiatrien på Ove Sprogøes Plads mellem 10 og 14 lørdag 4. juni.


Du kan få svar på alt omkring psykiatriske lidelser. Der deles bolsjer og informationsmateriale ud og der er mulighed for at prøve en sansestol af i praksis.


Fakta
Arrangementet ”Psykiatrien rykker ud til åbenhed og dialog” er arrangeret af Psykiatrisk Afdeling Odense i samarbejde med PIO PsykInfo Odense. Pio er en åben dør, hvor borgere uden forudgående visitation kan henvende sig anonymt og få rådgivning af medarbejdere med psykiatrisk erfaring.

Psykiatrisk Afdeling Odense og Børne- og Ungdomspsykiatri Odense holder til på J.B. Winsløwsvej.
Børne- og Ungdomspsykiatri Odense modtager børn og unge i alderen 0-19 år.
 

Der er på dagen mulighed for at tale med sygeplejersker, overlæger, sekretærer, og ergoterapeuter.


Siden er sidst opdateret 1-6-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring