Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Mere fra messen i Middelfart

 

Camilla, Lene og Lea – alle tre sygeplejersker fra Region Hovedstaden, Psykiatri Center Amager:

Safewardsmesse


-Vi er kommet i dag for at få inspiration. Vi kommer fra PAMA, som består af tre afdelinger – en skadestue, en lukket og en åben afdeling. Vi er godt i gang med at implementere Safewards – og har også nogle posters med i dag. Det er en proces fyldt med udfordringer; det kan være svært at holde fokus, det kan være svært at komme helt ud på alle tre afsnit – så det kræver vedholdenhed, hvis det ikke skal blive glemt. Omvendt er lukket afsnit fx en ret ny afdeling, og det er faktisk en fordel, da kulturen så ikke er så fastlåst endnu. Det gør det nemmere at få rammesat nye ting og få etableret en fælles tilgang.


Specialsygeplejerske Christine Tuxen og sygeplejerske Ashkan Kamali, Region Hovedstaden, Psykiatri Center Amager:

Safewardsmesse
Safewardsmesse


-Vi har været inde og prøve Tai Chi – og tænker, at vi vil prøve at indføre det i vores morgengymnastik på afdelingen. Vi tror, det kan være godt for patienternes balance og det at få koblet det fysiske med det mentale.


Social- og Sundhedsassistent Annemette Hempel, sygeplejerske Ole Maarslet og sygeplejerske, souschef Simon Johnsen, Region Midtjylland, Risskov afdeling Q:

Safewardsmesse


-Vi kunne se på facebook, at afdelingen i Middelfart rykkede, så vi ville gerne med til den her messe. Det er mega spændende, og vi får rigtig meget inspiration ved at gå rundt. Det kan være svært derhjemme i en travl hverdag at få tid til at arbejde med Safewards, men vi får rigtig meget positiv feedback fra patienterne. Vi holdt fx dialogmøde omkring husorden – og patienterne synes, det var en ny positiv måde at gøre det på. Én sagde fx, at nu var det ligesom at tjekke ind på et hotel – så meget service, forståelse og respekt følte de, at de blev mødt med. 

Se ledende fysioterapeut Lone Katballe fortælle, hvordan en fysioterapeut arbejder med forebyggelse af tvang:


 

 

Se oversygeplejerske Isabel Gindeberg fortælle om Safewards-messen:

 


Siden er sidst opdateret 6-6-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring