Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilMedalje til dygtig social- og sundhedsassistent

Medalje til dygtig social- og sundhedsassistent

Social- og sundhedsassistent hos Psykiatrien i Region Syddanmark Marianne Rasch modtager medalje for sit empatiske og omsorgsfulde arbejde med patienter, som lider af psykisk sygdom.

Marianne Rasch

Medaljemodtager Marianne Rasch på Københavns Rådhus, hvor medaljerne blev uddelt.

Den 5. oktober kunne social- og sundhedsuddannelsen holde 25 års jubilæum. Det valgte de blandt andet at fejre ved at uddele fem medaljer til social- og sundhedsassistenter fra hele landet.

En af de fem modtagere af medaljen var Marianne Rasch, som er social- og sundhedsassistent på retspsykiatrisk afsnit P3 i Middelfart. Hun er blandt andet blevet udvalgt til at modtage medaljen på grund af sin store kompetence, empati og omsorgsfuldhed i forhold til borgere med psykiske og fysiske handicaps.

På afdelingen i Middelfart er de stolte over, at Marianne Rasch er blevet hædret.

- Det er fuldt fortjent, at Marianne modtager medaljen. Hun er rigtig god til relationsarbejde og tager patienten alvorligt. Og så er hun altid i godt humør – både over for patienter og personale, siger afdelingssygeplejerske Henrik Bræmer. 

Medaljeuddeling på Københavns Rådhus

Medaljeoverrækkelsen fandt sted ved et arrangement på Københavns Rådhus, og blev uddelt af entertainer, skuespiller og foredragsholder Lotte Heise. Hun har selv haft stor kontakt med social- og sundhedsassistenter i forbindelse med at hendes mor fik en blodprop og er imponeret over det store stykke arbejde, de udfører.

 - Det var en stor oplevelse at modtage medaljen. Jeg er stolt over, at de har udvalgt mig på grund af de værdier, jeg arbejder ud fra. Men jeg synes i lige så høj grad, at jeg også har modtaget medaljen på fagets vegne, siger Marianne Rasch. 

medaljeoverrækkelse
Lotte Heise uddelte medalje og blomster til Marianne Rasch

Det var Danske SOSU-Skoler og PASS – Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen – som i fællesskab valgte at uddele medaljerne for at hylde de mange dygtige social- og sundhedsassistenter, som arbejder på hospitaler og plejehjem over hele landet.

De fem modtagere af medaljen er derfor udvalgt som repræsentanter for hver deres region. Det er kolleger og pårørende, der har indstillet medaljemodtagerne for deres særlige indsats i faget. 

Medalje

Medaljen, som Marianne Rasch modtog på Københavns Rådhus


Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring