Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Hvem skal have psykiatriens forskningspris?

Nu kan du indstille kandidater til Psykiatriens forskningspris. Prisen, som er indstiftet af Psykiatriens Forskningsfond uddeles til en juniorforsker, der har udvist et særligt forskertalent og har været dygtig til at promovere den psykiatriske forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark.

 

I forbindelse med Psykiatriens Forskningsdag uddeler Psykiatrien i Region Syddanmark for andet år en pris til årets forskertalent. Prisen er på 10.000 kroner og gives til en juniorforsker på prægraduat eller ph.d-studerende niveau. Det skal være en forsker, der har udvist et særligt forskertalent og bedst har promoveret den psykiatriske forskning, der laves i Psykiatrien i Region Syddanmark.

- Forskning er et kerneelement hos Psykiatrien i Region Syddanmark. Vi har rigtigt mange dygtige forskertalenter ansat, og vi vil gerne have endnu flere. Vi er ved at skabe et attraktivt forskningsmiljø i international klasse, og jeg er sikker på, at der er mange dygtige talenter derude, der kunne fortjene denne pris.

Siger Anders Meinert Pedersen, der er formand for Strategiråd for Psykiatrisk Forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark. Han håber på, at rigtigt mange vil tage imod opfordringen og indstille en kandidat til prisen.

Alle kan komme med indstillinger til, hvem de mener, skal have prisen. Men det skal altså være en prægraduat- eller ph.d-studerende, der er arbejder med forskningsprojekter med tilknytning til Psykiatrien i Region Syddanmark. Hvem der i sidste ende løber med prisen afgøres af en jury bestående af formanden og to øvrige medlemmer af forskningsudvalget.

Der er frist for indstillinger til prisen den 24. november. Indstil et forskningstalent til prisen her, skriv hvem der skal have prisen og kort om, hvorfor.

Vinderen offentliggøres i forbindelsen med Psykiatriens Forskningsdag den 1. december.


Fakta:
Prisen til årets forskertalent ved Psykiatrien i Region Syddanmark uddeles hvert år på Psykiatriens Forskningsdag. Ud over æren får prismodtageren en check på 10.000 kroner. Prisen blev uddelt første gang i 2015, hvor sygeplejerske og ph.d-studerende Pernille Kempel Ellegaard fik prisen.
På Psykiatriens Forskningsdag kan man i øvrigt møde forskere og høre om mange af de forskningsprojekter, der laves under Psykiatrien i Region Syddanmark. Se mere her

 

Hun får overrakt prisen som årets forskertalent 2015

Sygeplejerske og ph.d-studerende Pernille Kempel Ellegaard modtog prisen i 2015.

 


Siden er sidst opdateret 10-11-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring