Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilSundhedscenter Haderslev bliver et fyrtårn for kommunen

Sundhedscenter Haderslev bliver et fyrtårn for kommunen

Et velbesøgt rejsegilde for Sundhedscenter Haderslev var rammen om fejringen af det kommende Sundhedscenter i Haderslev torsdag d. 5. oktober.

Det er Haderslev Kommune og Region Syddanmark, som i fællesskab bygger sundhedscentret. Og både regionsrådsformand Stefani Lose og Haderslevs borgmester Hans Peter Geil benyttede lejligheden til at give projektet nogle ord med på vejen.

- Sundhedscentret bliver et fyrtårn for Haderslev og for sundhedsområdet. Vi får et fantastisk tilbud for borgerne, fordi vi får én indgang til mange sundhedsydelser på tværs af region og kommune, sagde borgmester Hans Peter Geil.

Regionsrådsformand Stefani Lose var også begejstret og lagde vægt på det borgernære sundhedsvæsen.

 

Stefani Lose - Haderslev Sundhedscenter 2017

Stefani Lose holder tale ved rejsegildet for Sundhedscenter Haderslev.

 

- I Region Syddanmark og i sundhedsvæsnet generelt stræber vi hele tiden efter at give borgerne det bedst mulige sundhedsvæsen. Og for at sikre dét, har vi på nogle områder samlet den faglige ekspertise på vores sygehuse, mens vi andre steder kan se, at det giver god mening at placere et sundhedstilbud tæt på borgerne. Sundhedscentret i Haderslev er et af de steder, sagde Stefani Lose.

FAKTA
Sundhedscentret bliver på godt 5.000 kvadratmeter og vil rumme forskellige sundhedstilbud: bl.a. lokalpsykiatri, socialpsykiatri, sundhedspleje, misbrugsbehandling samt funktioner relateret til jobcenteret.

Huset kommer også til at indeholde røntgenfunktion, træningssale, en privat lægeklinik, jordemoderkonsultation og vagtlægefunktion.

Udendørs vil der være plads til mammografibus og et mobilt tilbud for bloddonerer.

Udover tilbud fra region og kommune kan sundhedscentret også huse foreninger, institutioner og andre sundhedsfremmende tilbud fx patientforeninger, idrætshold, personaleaktiviteter og meget mere.

Centret forventes at stå færdigt næste sommer og den samlede pris for byggeriet er 76 millioner kroner.


Siden er sidst opdateret 6-10-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring