Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilVinderen af Psykiatriens Yngre Lægers Uddannelsespris 2017 er fundet

Vinderen af Psykiatriens Yngre Lægers Uddannelsespris 2017 er fundet

Elva Björk Harðardóttir fra Psykiatrisk Afdeling Middelfart fik mandag den 20. november Psykiatriens Yngre Lægers Uddannelsespris. Prisen fik hun for konceptet ”Sammen til samtale”.
 

Psykiatriens Yngre Lægers Uddannelsespris gives til enten en person eller en afdeling, som har gjort det særligt godt i forhold til den lægelige videreuddannelse. Prisen blev første gang uddelt i 2016, og mandag den 20. november var det for anden gang tid til at finde en vinder.

Vinderen blev Elva Björk Harðardóttir, der fik prisen for sin store indsats for yngre lægers læringsmiljø på Psykiatrisk Afdeling Odense i det forløbne år, hvor hun arbejdede inden hun kom til Psykiatrisk Afdeling Middelfart. Elva Björk Harðardóttir var indstillet til prisen med 5 andre, og hun vandt med konceptet ”Sammen til samtale”.
 

Sjov konkurrence øger læring på afdeling
Konceptet ”Sammen til samtale” er en konkurrence, hvor læger modtager points, når 2 læger på forskelligt uddannelsestrin går sammen ind til en vurdering af en patient. Der er præmier og vandrepokal til den med flest points, og konceptet er en både effektiv og sjov måde at sikre supervision i det daglige kliniske arbejde. Samtidig giver det yngre læger mulighed for at iagttage den kliniske praksis og øge deres kliniske færdigheder.
 

Gratis deltagelse på europæisk kongres
Som præmie for uddannelsesprisen har Elva Björk Harðardóttir sammen med en ledsager fra hendes afdeling sikret sig gratis adgang til en europæisk kongres efter eget valg. Læge Lene Andersen Mølstrøm, der vandt konkurrencen sidste år, deltog på den 17. udgave af World Congress of Psychiatry i Berlin.
 

Indstilling til næste år
Alle læger og afdelinger i psykiatrisygehuset kan indstille en afdeling eller en person til prisen. Indstillingerne vurderes af en prisjury bestående af den lægefaglige direktør Anders Meinert Pedersen og 2 yngre læger, udpeget for en 2-årig periode. Prisen uddeles også næste år og annonceres i løbet af 2018.

 

Anders Meinert og Elva, hvor sidstnævnte vandt en flot uddannelsespris

Selfie af årets vinder Elva Björk Harðardóttir sammen med lægefaglige direktør Anders Meinert Pedersen. 


Siden er sidst opdateret 21-11-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring